En reklamefri blog om


Det Gode Liv på Lolland

Attraktioner på Lolland

Følg hjertet

Hvis jeg var et reklamebureau (hvilket jeg ikke er!) og skulle lave en reklame om attraktioner på Lolland, skulle den være som vist nedenfor; fyldt med sanselighed. Men jeg er blot en tilflytter, der elsker at bo her, og en it-nørd som elsker at lære nyt og rode med hjemmesider 🙂 Men måske er det ikke så dum en kombi!

Jeg vil fremhæve den ro, som jeg selv finder hernede, og som de fleste tilflyttere også fremhæver. Det finurlige ved ro og natur er, at man begynder at kunne mærke sig selv. Dét kan man selvsagt ikke udtrykke i billeder, men jeg kan vise dig de rammer, som jeg elsker så højt. Det er ikke rammer du skal lede længe efter. De er overalt i landskabet, lige for næsen af dig. Hvis du føler, at hverdagens krav hiver og flår i dig, så se med her.

Disse 15 storslåede nydværdigheder på Lolland vil bjergtage dig og er på min personlige liste over attraktioner på Lolland:

Så kære livsnyder!

Kloden er fyldt til bristepunktet med steder, der er så imponerende og enestående, at de går lige i hjertet. Men hvorfor suse verden rundt i fly, der forurener kloden, når der findes 15 betagende oplevelser 1 1/2 times kørsel fra København? Vi har jo det hele indenfor egne landegrænser. Lækre strande, luksushoteller, god mad, historiske bygninger og monumenter, kunst, natur. Og hey! Alt andet lige, er alting mindre besværligt, når du er i dit eget hjemland!

‘Følg’ også græsrodsorganisationen Lolland-Falster Lovestorm på de sociale medier, og få mange flere in-sider tips om betagende seværdigheder fra dem der kender Sydhavsøerne allerbedst: de lokale!

Læs også ..


Flere anbefalinger til seværdigheder på sydhavsøerne


Lækre indkøb til frokostbordet


Hva´ heér huin?

Lær om sprog-algoritmen på Sydhavsøerne

Ét svar til “Attraktioner på Lolland”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne webside anvender cookies. Ved at gå videre på hjemmesiden giver du samtykke til brug af cookies og indsamling af data.