En reklamefri blog om


Det Gode Liv på Lolland

Lyset over Lolland

Lyset over Lolland

Lyset over Lolland

Måske har du bemærket det allerede? Himlen og lyset over Lolland har noget særligt! Måske er lyset kraftigere, fordi vi er omgivet af hav? Måske er det det flade landskab, der fremhæver himmelhvælvingen?

… Måske er jeg bare en Københavner, som ikke er bedre vant!!!!

Jeg vil vise dig nogle billeder af himlen hernede, så du kan se hvad jeg mener .. Det eneste jeg ikke kan vise dig er stjernehimlen – men tro mig! Den er formidabel!

Bemærk, at alle fotos er taget med en gammel mobiltelefon, og de er ikke billedbehandlet. Hvis du kender til Lolland-Falster-Lovestorm på Facebook eller på Instagram, vil du også se, at himlen er et yndet motiv blandt gruppens medlemmer – og med god grund .. Ligesom vi har en årlig event hernede kaldet Lys over Lolland .

Morgendis over markerne en tidlig sommermorgen ..
Morgendis over markerne en tidlig sommermorgen ..

 

Vinteren er ingen undtagelse - der er stadig smukt
Vinteren er ingen undtagelse – der er stadig smukt

 

Farveskala fra lysblå til lysgul, lyserød, violet og mørkblå
Farveskala fra lysblå til lysgul, lyserød, violet og mørkblå

 

Uvejr på vej ind over Krenkerups jorde
Uvejr på vej ind over Krenkerups jorde

 

 

Hvis jeg var maler, og det kan da være jeg giver mig i kast med det en dag, så skulle Lollands himmel indgå i mine motiver!

 

Læs flere blogindlæg


Smukke steder, der skal opleves på Lolland

SEVÆRDIGHEDER & OASER

 


Liiige udenfor Sakskøbing finder du denne – og der er mange, mange flere!!!!
Perfekt til en tur på cyklen!

STENDYSSER

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.